Ingredients
- 3 cl Levendula szirup
- Maréknyi Eper
- 2 cl Méz
- 3 cl Vodka
- Jég
Epres levendula ital
A mostani Koktél Pénteken, ami nem mellesleg már a tizenötödik (!) egy levendulás, epres italt hoztam Nektek. Tavaly már alkottam egy különleges és igen finom levendulás darabot, amit erre tekinthettek meg.
Ez az ital sem lesz különb, sőt elkészítésében is hasonlítani fog, úgyhogy mielőtt nekilátnánk ennek, a Mézes Levendula receptben leírtak szerint kreáljunk levendula szirupot.
A recept elkészítése:
- Jégkásás italt szerettem volna alkotni, így fogtam az epret és lefagyasztottam. Így fogom felhasználni a blenderben majd, amelyhez tehetünk jégkockákat is.
- Öntsünk 3 cl levendula szirupot, 3 cl vodkával a blenderbe, majd adjunk hozzá jégkockát és a fagyott gyümölcsöt.
- Ha szeretnénk édesíthetjük mézzel, azonban én ezt hanyagoltam, hogy jobban érezhetőbb legyen a levendula – eper kombináció.
- Blendelés után öntsük ki a vendégpohárba, majd díszítsük levendulával.
Egészségetekre az epres levendulás italhoz!
100
0
100
32
No Comments