Flirtini2

Flirtini 2#

100%

Servings

1

Prep

5 min

Vote

Ingredients

  • 6 cl Ananászlé
  • 2 cl Triple sec
  • 2 cl Vodka
  • Felöntéshez Pezsgő - édes

A választásom most egy létező koktélra esett. Az alap alkoholját tekintve keveset fordult még elő az oldalon, így itt az ideje, hogy a pezsgő is többet szerepeljen. Egy gyorsan elkészíthető koktélról beszélünk, csupán pár alapanyagra lesz szükségünk, s ez esetben nem lesz szükségünk áztatásra, tinktúrákra, sem lépcsőzésre.

A Flirtini 2# nevű koktél egy kellemes, selymes ital, amelyből több pohárral is képes lennék meginni. Ha szeretnénk egy elegánsabb de mégis üdébb koktélt elkészíteni, akkor mindenképp érdemes ezt kipróbálni.

Az elkészítése:

Tegyünk a keverőpohárba jeget, majd öntsük rá az első három alapanyagot, azaz a vodkát, triple sec-et, illetve az ananászlevet.

Flirtini1

Helyezzük rá a shakert, majd alaposan rázzuk fel őket, hogy oldódjanak az ízek. Egy elég habos állagot kapunk, mint a képen, így egy szűrővel öntsük át majd pohárba.

Flirtini4

Ha készen vagyunk öntsük át egy előre behűtött martinis pohárba. Az elkészített italt édes pezsgővel öntsük fel, ettől lesz pezsdítő és könnyen iható a koktél. Flirtini3Díszítésként egy szem cseresznyét tűzhetünk a pohárra.

Ahogy ígértem, egy pár perc alatt összedobható és el is fogyasztható italról van szó.

Egészségetekre! :)

Share & Print

100 0 100 3

No Comments

Leave a Reply